És még…

A sok mozgással elégetett energiát pótolni, a lankadó érdeklődést fenntartani kell. Ebben segít nekünk, Neked a ...


Mitsubishi Motors Vezérképviselete

A Magyar Szabadidősport Szövetség és a rendezvény hivatalos szállítója a Mitsubishi Hungary, a Mitsubishi Motors magyarországi Vezérképviselete.

Megérkezett az Új Mitsubishi Eclipse Cross! Ismerd meg a helyszínen a Mitsubishi legújabb modelljét, a sportos és izgalmas Eclipse Cross-t! A teljesen új fejlesztésű Eclipse Cross egy kupé hangulatát árasztja, de ez az autó tagadhatatlanul egy Mitsubishi SUV. Merész vonalak. Kiszélesedő sárvédők. Mélyen formázott ék alak. Ultra-dinamikus, izgalmas dizájn. Innovatív, emberközpontú technológia.


Decathlon

A Decathlon hivatása a mozgás örömének átadása! 
Éld át velünk a fitnesz sokszínűségét, ha még nem próbáltad, de szívesen belekóstolnál, kezd el velünk!

Sportolj Velünk ingyenes óráinkon és nyerj vele belépőt a fitnesz igazi ünnepi eseményére, a 13. Decathlon FittArénára! Valamint Decathlon ajándékkártyákat sorsolunk a résztvevők között! Várunk minden érdeklődőt: köredzéssel, jógával, spinninggel.

Aki valamelyik edzésen részt vesz, nincs más dolga, mint kitölteni egy szelvényt, amivel indul a sorsoláson a Decathlon FittAréna belépőkért és ajándékkártyákért!

A futni vágyókat éjszakai tájékozódási futásra invitáljuk, amely során tesztelni is lehet termékeinket, amelyek segítenek a sötétben való futáskor. A lelkes tájfutó gyerekeket egy 7×7 méteres pályával várjuk, ahol az első 20 teljesítő kisgyermek azonnali ajándékban részesül! 


Magyar Kedvezményhálózat 

A +Discount kártyacsaládba tartozó, érvényes MASPORT kártyádat, a Magyar Kedvezményhálózat országszerte több, mint 1500 elfogadóhelyén használhatod vásárlási kedvezmények igénybevételére, BonusPontjaid beváltásával vagy egyszerűen, a kártyád felmutatásával. Részletes információk a www.kedvezmeny.hu oldalon, ahol a kedvezményes vásárlások előtt, MASPORT kártyádat pár lépésben aktiválhatod. Kattints és aktiváld MASPORT kártyádat, Sportolj és Spórolj!


Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME)
A méhésztársadalomban a magyar társadalom minden tagja képviselteti magát, így vannak köztünk férfi és női méhészek, tanárok és tanítványok, mérnökök, orvosok, de 8 általánossal rendelkezők is. Egy a közös bennük: a méhek és a természet szeretete. 13 600 taguk 126 helyi szervezetbe csoportosulva tájékozódik a szakmai újdonságokról és az érdekképviseleti tevékenységekről. 
Töretlen céluk az, hogy a világhírű akácméz mellett a hazai méhészeti terméket évről évre egyre nagyobb mennyiségben fogyassza a magyar lakosság. A méhek csodálatos ajándéka nem csak óvja-védi az egészséget, hanem segíthet abban is, hogy a cukorfogyasztás csökkentésével és egy aktívabb életmóddal, akár a várható élettartamot is megnövelhessék. A legősibb és legtermészetesebb édesítőszer a méhek által elkészített méz!


Szellemi játékok

Ne csak testedet, elmédet is tartsd kondiban!


3-1-2 Meridián torna

Sajátítsd el 29-én a 3-1-2 meridián torna sajátosságait, és ismerd meg az egészség és a hosszú élet titkos receptjét!


Schwarzwolf

Ismerkedj meg a fesztiválon a Schwarzwolf márkával! A legjobb megoldásokat kínálja a szabadtéri élményhez, túrázóknak, turistáknak és kerékpárosoknak 1999 óta.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk