És még…

A sok mozgással elégetett energiát pótolni, a lankadó érdeklődést fenntartani kell. Ebben segít nekünk, Neked a ...


Mitsubishi Motors Vezérképviselete

A Magyar Szabadidősport Szövetség és a rendezvény hivatalos szállítója a Mitsubishi Hungary, a Mitsubishi Motors magyarországi Vezérképviselete.

Megérkezett az Új Mitsubishi Eclipse Cross! Ismerd meg a helyszínen a Mitsubishi legújabb modelljét, a sportos és izgalmas Eclipse Cross-t! A teljesen új fejlesztésű Eclipse Cross egy kupé hangulatát árasztja, de ez az autó tagadhatatlanul egy Mitsubishi SUV. Merész vonalak. Kiszélesedő sárvédők. Mélyen formázott ék alak. Ultra-dinamikus, izgalmas dizájn. Innovatív, emberközpontú technológia.


Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME)
A méhésztársadalomban a magyar társadalom minden tagja képviselteti magát, így vannak köztünk férfi és női méhészek, tanárok és tanítványok, mérnökök, orvosok, de 8 általánossal rendelkezők is. Egy a közös bennük: a méhek és a természet szeretete. 13 600 taguk 126 helyi szervezetbe csoportosulva tájékozódik a szakmai újdonságokról és az érdekképviseleti tevékenységekről. 
Töretlen céluk az, hogy a világhírű akácméz mellett a hazai méhészeti terméket évről évre egyre nagyobb mennyiségben fogyassza a magyar lakosság. A méhek csodálatos ajándéka nem csak óvja-védi az egészséget, hanem segíthet abban is, hogy a cukorfogyasztás csökkentésével és egy aktívabb életmóddal, akár a várható élettartamot is megnövelhessék. A legősibb és legtermészetesebb édesítőszer a méhek által elkészített méz!


Szellemi játékok

Ne csak testedet, elmédet is tartsd kondiban!


3-1-2 Meridián torna

Sajátítsd el 29-én a 3-1-2 meridián torna sajátosságait, és ismerd meg az egészség és a hosszú élet titkos receptjét!


 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk