Test teszt

Az sem jó, ha túlbecsülöd saját képességeidet, de az sem, ha alul.

Ellenőrizd objektíven mire képes most a tested, és rendszeres mozgással javíts a fizikai állapotodon.

Keresd a szűrőbuszt, a fittségi programokat, a tanácsadásokat.

 


Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja
2010-2020 keretében egy közel 20 m hosszú szűrőkamionban 34 féle ingyenes vizsgálat, látványos anatómiai bemutató, életmód tanácsadás, és 3D Anatómiai mozi sátor is várja az érdeklődőket".


Mályvavirág Alapítvány

A Mályvavirág Alapítvány az egyetlen hazai civil szervezet, amely a méhnyakrákos nők gyógyulásának segítését, életminőségének jelentős javítását, illetve az egészséges nők körében a megelőzés fontosságának tudatosítását tűzte ki célul. És ha már úgy alakult, hogy egy éjszakai programon jelennek meg, készülnek egy kis meglepetéssel. 


Podiart

Sokat gyalogolsz, futsz, űzöl számtalan sportot? Vizsgáltasd meg ingyenesen talpadat a Podiart Kft. standjánál! Cégük azért alakult, hogy a lábproblémákkal küzdőknek segítséget nyújtson. Ezért dolgozták ki, több mint két évtizede a számítógépes talpvizsgálatot és az ehhez kapcsolódó egyedi talpbetét gyártását. Az évek alatt több százezren fordultak hozzájuk, hogy többet tudjanak meg lábukról, és csaknem ugyanennyien választották az egyedi talpbetét kezelést, hogy enyhítsenek panaszaikon. 


Egy Csepp Figyelem Alapítvány

Ingyenes szűrésekkel várja az egész családot az Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Az alapítvány a cukorbetegség megelőzésének szellemében 11 éve indította el ingyenes lakossági szűréseit, évente több tízezer embert érnek el családi egészségnapokon és sportrendezvényeken. Ellenőrzik a látogatók vércukorszintjét, a vállalkozó szelleműek megmérethetik testzsír-százalékukat is. Szakembereik ingyenes egészségmegőrzési tanácsadással és dietetikai konzultációval várják az érdeklődőket.


Movember

Magyarországon 2009-ben indult el a világszerte ismert Movember mozgalom, amelynek célja, hogy felhívja a férfiak figyelmét arra, hogy ne hanyagolják el saját egészségüket, figyeljenek oda a problémákra, és rendszeresen vegyenek részt szűrővizsgálatokon. Hazánkban a prosztatarák a harmadik-negyedik helyet foglalja el a férfiak rosszindulatú daganat miatti halálozásában és évente átlagosan 4500-5000 férfit diagnosztizálnak prosztatarákkal. A betegség azonban idejében még felismerhető és jó eséllyel gyógyítható is, ezért a Movember Hungary csapata ingyenes PSA szűrést végez szombat éjjel. 
Fiúk, Férfiak, Apák és Nagypapák vizsgálatra fel! 

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk