Vitalitás pont

.

Vitalitás Pont a BeActive Night-on! Hol Az Egy csepp figyelem Alapítvány, MBT, Mályvavirág Alapítvány, és a Méhészek birodalma vár, s kint egy Szűrőkamion áll.  Teszteld fittségedet, és ismerd meg jobban saját egészségedet!

Programok: 17:00-24:00

  • Szellemi játékok
  • Fittségi mérések
  • Magyarországi Éjféli Sportbajnokság

„A Magyarországi Éjféli Sportbajnokság Egyesület hátrányos helyzetű fiatalok szabadidős tevékenységét szervezi, éjszakai sportklubokat működtet azzal a céllal, hogy hétvégén éjjel ne az utcán csellengjenek a 12-25 év közötti fiatalok. Jellege: párkereső, családpótló, szórakoztató, életmódformáló szociális sport- és játékklub A kábítószerrel és az alkohollal való ismerkedés helyett lehetőséget nyújtunk arra, hogy a sportban mérjék össze erejüket a kamaszok.”​

  • Egy csepp figyelem Alapítvány

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sárga sátoránál az érdeklődők ma megmérethetik vércukorszintjüket, vérnyomásukat, koleszterinszintjüket, a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a testösszetétel-mérést is. Az alapítvány a cukorbetegség megelőzésének érdekében szervezi programjait, ingyenes szűréseikkel ezreket érnek el országszerte.

  • Mályvavirág Alapítvány

Az első és máig egyetlen civil szervezet, melynek célja és küldetése a méhnyakrákos nők gyógyulásának segítése, és életminőségének javítása. Fontosnak tartják felhívni az egészséges nők figyelmét a szűrésre, a megelőzés fontosságára. Küldetésük a prevenció és rehabilitáció. A Mályvavirág Alapítvány kapocs. Kapocs, a méhnyakrákos nők, az orvosok, a védőnők, a hatóság, a média és a lakosság között.​

  • Országos Magyar Méhészeti Egyesület

A szervezet célja, hogy a hazai méhészeti termékeket megismertesse a lakossággal, fogyasztásra ösztönözzön. A méznek számos jótékony hatása van szervezetünkre, rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk egészégünk megőrzése érdekében. Fájdalomcsillapító, köptető gyulladáscsökkentő tulajdonságú, az egyszerű cukrok csoportjába tartozik. Gyorsan felszívódik, kíméli a májat és a hasnyálmirigyet. Ez a természetes édesítőszer számos a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint és ásványianyagot tartalmaz, mely hozzájárul szervezetünk egészséges működéséhez, növelve ellenálló képességét. Aktív életmóddal és a cukor helyetti méz fogyasztással akár várható élettartamunkat is meghosszabbíthatjuk.

  • MBT

„ MBT a mozgás jövője!A megújult MBT memóriahabos sportcipőkkel teszi még élvezetesebbé a mozgást, miközben a fokozott aktivitás ellenére is óvja a testet a megterheléstől. Futásra, maratonra kifejlesztett talpszerkezete célba repít mindenkit, megóvva a gerincet és az izületeket."

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk