Mi a #BEACTIVE NIGHT?

Mit kínál a #BeActive Night? 

2022. szeptember 24-én az év legMOZGALMASABB fesztiválján vehetnek részt mindazok, akik este 18:00 és éjjel 24:00 óra között ellátogatnak Budapesten a Tüskecsarnokhoz, és kipróbálnak minél többfélét a helyszínen kínált számos mozgásformából.
Az esemény különlegessége, hogy ezen a szombaton számos európai országban egyidejűleg rendezik meg a #BeActive Night-ot, amely az Európai Sporthét kiemelt sportesemény-sorozata. 

A Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amellyel az egész kontinensen kívánja népszerűsíteni a sportot és a testmozgást. Az Európára kiterjedő kampány arra ösztönzi az európaiakat, hogy egy héten keresztül mozogjanak többet és azután az egész évben maradjanak továbbra is aktívak.

A #BeActive Night idén szeptemberben debütál, Budapest egyik látványos köz- és sportkomplexumában, ahol mind a szabadtéri, mind a fedett - időjárási körülményektől független - sportolási lehetőségek adottak a résztvevők számára. 

 

Milyen sportokat lehet kipróbálni a #BeActive Night-on?

A rendezvény a szabadidősport eseményeken megszokott mozgásformák mellett teret enged olyan hazai szempontból is kiemelkedő sportágaknak, amelyekhez a nagyközönség csak ritkán férhet hozzá. Ilyen többek között a jégkorongozás, a műkorcsolyázás, a curling, a szinkronúszás, a búvárkodás, a sífutás, az önvédelmi és harcművészeti sportok.

A napjainkban rendkívül népszerű tánc-, aerobic-, fitnesz- és jógaórák színesítik a kínálatot, de lehet majd versenyezni családi váltóúszásban, ki lehet próbálni a medencében felállított akadálypályát, SUP jógát, mindenféle gördülő járművet, kerékpáros KRESZ-pályát, vívást, Nordic walkingot, lövészetet is. 

 

Kiknek ajánlott a részvétel a #BeActive Night-on?

NEKED! 

Gyerekeknek, fiataloknak, idősebbeknek, egyedülállóknak, barátoknak, családoknak, munkahelyi közösségeknek, a rendszeresen sportolóknak, a mostantól mozogni vágyóknak, az érdeklődőknek, egyszóval mindenkinek.

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!

#BeActive

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk