Mi a #BEACTIVE NIGHT?

Európa legnagyobb szabadidősport eseménysorozata, az Európai Sporthét keretében rendhagyó módon online térben, 2021. szeptember 25-én kerül megrendezésre a #BeActive Night.

Az esemény célja sokszínű edzésvideókkal lehetőséget biztosítani otthoni környezetben a különböző mozgásformák kipróbálására. A honlapon található „virtuális lakás” -Táncterasz, Fitnesz folyosó, Nagyi szoba, Kihívások alagsora, Harmónia tér, Családi nagyszoba- helyiségeiben mindenki válogathat a számára megfelelő mozgásformák közül.

  • Miért érdemes csatlakozni a programhoz?

mert elhozzuk a mozgást az otthonodba- A felkínált programlehetőségek az otthon kényelmében végezhető videós formában elérhetőek, akár a nappalidból. Otthon, biztonságos körülmények között, szakszerű oktatók vezetésével lehetőséget biztosítunk számos mozgásforma kipróbálására.

mert házhon jön a szakértelem - Az esemény különlegessége, hogy „Magyarország legnagyobb virtuális lakásának” egy- egy helyiségébe Magyarország népszerű oktatói, és a korábbi MASPORT eseményeken már partnerként résztvevő edzők tartanak online foglalkozást.

mert komplex programban vehetsz részt- A bemelegítés és a nyújtás elengedhetetlen a komplex edzésprogram teljesítéséhez. Az oldalon ehhez is találsz szakszerű anyagokat.

mert a mozgás mindenkié- A programok összeállításakor nagy hangsúly fektettünk arra, hogy kortól, nemtől edzettségi szinttől függetlenül mindenki megtalálja a számára teljesíthető mozgásformát. Tematikusan, szobánkként, családként és egyénileg mindenki számára biztosítunk mozgáskínálatot.

mert a te pályád, te otthonod- Mackónadrágban, pizsamában, vagy szuper edzőcuccban az otthonodban megtalálható tárgyak felhasználásával, a kanapé mellől, saját tempóban végezheted el az álltalunk felsorakoztatott edzésvideókat. Csak magadra figyelj, eddz úgy, ahogy Neked kényelmes!

mert ingyenes- a foglalkozásokon való részvétel ingyenes. Az oldalon lévő programokba bárki becsatlakozhat.

  • A programról

Berendeztük Magyarország legnagyobb virtuális lakását! 6 helyiségben válogatott programok nyújtanak mozgáslehetőséget Neked, Nektek, Nekünk!

Kattints a helyiség nevére és nézd meg milyen foglalkozásoktat rejt!

  • Táncterasz
  •  Fitnesz folyosó
  • Nagyi szoba
  • Kihívások alagsora
  • Harmónia tér
  • Családi nagyszoba

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk